نصب، سرویس و تعمیر انواع لباسشویی در کرج
البرزبان در باغستان، محمدشهر، چهارصد دستگاه، حصارک بالا و... در خدمت شماست
۰۲۶۳۶۳۳۷۴۳۴–۰۲۶۳۴۳۵۳۴۷۸–۰۹۱۲۹۲۵۸۹۵۰–۰۹۳۵۸۱۰۶۹۵۰
البرزبانبه عنوان ارائه کننده انواع خدمات در زمینه تعمیر ماشین لباسشویی، یکی از شناخته شده ترین گروه های خدماتی و تعمیراتی به صورت ۲۴ ساعته در سر تا سر کرج و همچنین حومه تهران به شمار می آید. با توجه به رضایت مشتریان البرزبان از خدمات تعمیرات ماشین لباسشویی تا کنون، با اطمینان کامل خدمات ما در اسرع وقت در اختیار شما قرار می گیرد.
ماشین لباسشویی
ماشین لباسشویی یا به عبارتی ماشین رخت شویی دستگاهی است برای شستشوی پوشاک و لباس ها، که از اتلاف وقت در شستشو جلوگیری کرده و کیفیت شستشو را بالا می برد. از آنجا که شستن لباس ها با دست کاری خسته کننده و وقت گیر است ، ورود ماشین لباسشویی به بازار افراد بسیاری را به استفاده از آن جذب کرد.
اولین ماشین لباسشویی در سال ۱۹۲۲ توسط شرکت می تگ به بازار عرضه شد که لباس ها را با فشار آب و هم زدن شستشو می کرد. با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی این دستگاه جایگاه ویژه ای پیدا کرد و قابلیت های بسیاری را به ارمغان آورد. در زمان های قدیم ، دو روش فشار آب و استفاده از سیستم استوانه ای در ساخت ماشین های لباسشویی بسیار اهمیت داشت که در حال حاضر این دو روش، پایه و اساس ساخت یک ماشین لباسشویی به شمار میروند.
این دستگاه به عبارتی وظیفه دریافت آب و مواد شوینده را جهت شستشو دارد که اگر از نوع اتوماتیک و یا خودکار باشد، کار شستشو را با توجه به برنامه مورد نظر انجام می دهد. در لباسشویی های اتوماتیک ، بعد از اینکه تنظیمات توسط صفحه تنظیمات بدنه صورت گرفت، کار خود را با آب گیری شروع می کند و سپس با استفاده از مقدار پودر موجود در جا پودری دستگاه، عمل شستشو را آغاز میکند. بعد از اینکه موتور به کار افتاد، آب توسط قطعه ای به نام “هیتر” گرم می شود تا چرک ها و چربی های موجود روی لباس ها را از بین ببرد. به دلیل اینکه آب به همراه مواد شوینده با فشار به لباس ها و الیاف برخورد میکنند، باعث زدودن لکه ها و انواع کثیفی بر روی آنها می شوند.

دلایل خرابی و تعمیر ماشین لباسشویی
لرزش لباسشویی علتهای مختلفی دارد:
- اندازه نریختن لباسها
- تراز نبودن دستگاه در جای خود در زمان نصب ماشین لباسشویی
- خرابی کمکها یا فنرها
- بالانس نبودن چیدیک درام داخل دستگاه
قبل از این که به فکر تعمیر ماشین لباس شویی باشید حتما این موارد ذکر شده را بررسی کنید.
یکی از دلایل تمیز نشدن لباسها، که نیازی به تعمیرات ماشین لباسشویی ندارد، حجم زیاد لباسها درون دستگاه است. این باعث میشود که لباسها درون لباسشویی چنگ نخورند و تمیز نشوند.
خرابی پمپ هم میتواند یکی از مهمترین و رایجترین دلایل تمیز نشدن لباسها باشد. خرابی پمپ باعث میشود که آب به درستی تخلیه نشود و به همین دلیل چرک لباسها درون دستگاه باقی میماند.
انواع ماشین لباسشویی
برای تعمیر ماشین لباسشویی باید انواع مختلف آن را شناخت. با توجه به نحوه کار و بدنه ی ماشین لباسشویی ها، به سه گونه رایج تقسیم می شوند :
- ماشین لباسشویی های دو قلو ( نیمه اتوماتیک)
- ماشین لباسشویی های سطلی
- ماشین لباسشویی های خودکار (تمام اتوماتیک)
ماشین لباسشویی دوقلو یا نیمه اتوماتیک دو مخزنه ، همانطور که از نامش پیداست دارای دو محفظه یا مخزن است که یکی وظیفه شستشو لباس ها را دارد و دیگری وظیفه خشک کردن آنها را دارد. این لباسشویی ها المنت یا هیتر ندارند و دلیل آن جنس پلاستیکی بدنه این ماشین هاست. نکته ای که در تعمیرات ماشین لباسشویی باید در نظر گرفت این است که موتور این نوع لباسشویی ها آسنکرون است به همین دلیل نسبت به بقیه انواع لباسشویی برتری دارند و عمل شستشو را بهتر انجام می دهند.
ماشین لباسشویی های سطلی تنها دارای یک مخزن هستند که تنها عمل شستشو را بر عهده دارد. این نوع از لباسشویی ها علاوه بر انرژی الکتریکی احتیاج به نیروی جسمانی هم دارند که ممکن است برای بعضی افراد خسته کننده و وقت گیر باشد.
ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک یا خودکار دارای یک مخزن است که درب مخزن می تواند از جلو یا از بالای دستگاه باز شود. این لباسشویی ها تمام اعمال شستشو ، آب گیری، آب کشی و خشک کردن را بر اساس برنامه ای که به آنها داده میشود، انجام می دهند. این ماشین ها برخلاف دیگر انواع دارای قطعه ای به نام هیتر یا گرم کننده بوده که عمل شستشو را با آب گرم انجام می دهند و باعث زدودن چرک ها و لکه های موجود روی الیاف میشوند.
ماشین لباسشویی هوشمند
همانطورکه از نام آنها پیداست، این ماشین ها عمل شستشو را به صورت هوشمند انجام می دهند و این قابلیت را دارند که از طریق وای فای و از راه دور کنترل شوند. این ماشین لباسشویی ها به دلیل اینکه آب گرم کمتری را مصرف میکنند به انرژی کمتری نیز احتیاج دارند که همین امر باعث شده که جایگاه ویژه ای پیدا کنند. قابلیت Auto Optimal Wash یکی از آپشن های جذاب آنهاست که براساس اطلاعاتی که در مورد میزان کثیفی، اندازه لباس ها، میزان آب و مواد شوینده به دست می آورد، یک برنامه شستشو مناسب را برای لباس ها در نظر می گیرد و آن را به صورت خودکار آغاز میکند. از دیگر آپشن های جذاب در لباسشویی های هوشمند، Auto Dispenser است که به صورت اتوماتیک و به اندازه نیاز مواد شوینده را وارد دستگاه میکند و دیگر نیازی نیست که کاربر مقدار آن را به دفعات بررسی کند. تعمیر ماشین لباسشویی هوشمند به متخصصان ماهر در این زمینه نیاز دارد. فراموش نکنید که کار سرویس ماشین لباسشویی هوشمند نیز باید مرتب انجام شود.
قطعات مکانیکی تشکیل دهنده لباسشویی
این قطعات باید در تعمیر ماشین لباسشویی در نظر گرفته شوند:
- بدنه لباسشویی
- محفظه جاپودری
- آبکش
- بلبرینگ
- کاسه نمد
- تسمه
- دیگ
- پولی بزرگ
- پولی کوچک
- لنگرها
- لاستیک دور درب
- لرزه گیرها
- در و دستگیره در و ضامن
- شیلنگ تخلیه
- انواع فیلتر
- خرطومی دیگ به فیلتر
- خرطومی دیگ به زیر جاپودری
- لولای در
بدنه لباسشویی
بدنه ماشین لباسشویی در واقع محافظی برای قسمت های الکتریکی و مکانیکی است که برای انواع مدل های لباسشویی متنوع طراحی می شود. بدنه لباسشویی اتوماتیک برخلاف نیمه اتوماتیک از جنس فلز است به همین دلیل وجود هیتر یا گرم کننده در آنها به بدنه آسیبی نمی زند. فرآیند ساخت بدنه لباسشویی ها بدین صورت است که بعد از افزودن مواد ضد زنگ به آنها در ۱۸۰ درجه سانتی گراد حرارت داده می شوند، اینکار باعث مقاومت آنها شده و از خطر برق گرفتگی کاملا جلوگیری میکند.
محفظه جاپودری
مخزن جاپودری بر روی بدنه قرار گرفته می شود که در برخی انواع ۳ قسمت و در بعضی ۴ قسمت است. یک قسمت برای شستشوی مقدماتی قسمت دیگر برای شستشوی اصلی و قسمت سوم برای مواد شوینده نرم کننده می باشد. در بعضی ماشین ها ک قسمت چهارمی وجود دارد، برای مواد رنگی در نظر گرفته شده است. امکان کثیف شدن جاپودری به دلیل باقی ماندن مواد در آن و ایجاد بوی نامطبوع زیاد است، برای جلوگیری از این مشکل هر چند وقت یکبار آن را با آب و صابون بشویید.
آبکش
آبکش قسمتی از ماشین لباسشویی است که لباس ها درون آن قرار می گیرند. این قسمت به صورت استوانه ای طراحی شده است که ساختاری است که از زمان های قدیم در طراحی لباسشویی استفاده شده است. آبکش دارای سوراخ هایی است ک آب را وارد آبکش میکند و همچنین دارای برآمدگی هایی است که از سر خوردن لباس ها جلوگیری میکند.
بلبرینگ
لباسشویی های اتوماتیک دارای دو نوع بلبرینگ هستند که در چرخش راحت آبکش نقش بسزایی دارند.

کاسه نمد
کاسه نمد دارای اندازه و انواع مختلفی در ماشین های لباسشویی است که برحسب میلی متر میباشد. کاسه نمد باعث می شود که رطوبت و آب به دیگر قسمت های ماشین از قبیل بلبرینگ ها و پمپ نفوذ نکند. سالم بودن کاسه نمد امری ضروری است.
تسمه
تسمه ها به صورت دو نوع شیاردار و ذوزنقه ای هستند. کار این قسمت انتقال نیروی موتور از پولی کوچک به بزرگ است. خرابی تسمه باعث ایجاد صدای بسیار زیادی در لباسشویی می شود و شل بودن آن باعث به هدر رفتن انرژی موتور می شود. اندازه تسمه با واحدهای میلی متر و اینچ سنجیده می شود.

لاستیک دور درب
لاستیک دور در لباسشویی از ریختن آب به بیرون آن جلوگیری میکند و دیگ را آب بندی میکند. لاستیک در نیز میتواند به عنوان لرزه گیر دیگ به بدنه باشد.
لرزه گیرها
حفظ تعادل دیگ به دلیل وجود دو لرزه گیر در داخل بدنه که میباشد که یکی در قسمت پایین و دیگری بین شاسی و دیگ است. لرزه گیرها انواع مختلفی دارند که عبارت اند از :
- لرزه گیر فنری
- لرزه گیر روغنی
- لرزه گیر کفشکی
- لرزه گیر هوایی
شیلنگ تخلیه
خارج شدن آب داخل لباسشویی به فاضلاب توسط شیلنگ تخلیه صورت میگیرد که ارتفاع آن نباید از ۶۰ سانتی متر کمتر و از ۹۰ سانتی متر بیشتر باشد.
فیلتر
این بخش محل جمع آوری اجسام خارجی، پشم و کرک و … است که بعد از هربار شستشو با انجام سرویس ماشین لباسشویی باید تمیز شود.
خرطومی دیگ به فیلتر
خرطومی دیگ به فیلتر، وظیفه انتقال آب کثیف به پمپ را دارد که در زیر مخزن قرار میگیرد.
خرطومی دیگ به زیر جاپودری
این بخش مخلوط آب با مواد شوینده لازم را به داخل دیگ منتقل می کند.
سر و صدای ناشی از ماشین لباسشویی
- ممکن است حجم لباس ها بیشتر و یا کمتر از ظرفیت ماشین لباسشویی شما باشد، که در اینصورت باعث ایجاد سر و صدای زیادی میشود. حجم واقعی باید به اندازه ای باشد که بعد از ریختن لباس داخل ماشین به اندازه یک وجب دست بالای آبکش خالی بماند.
- از شستن حوله حمام در لباسشویی به تنهایی خودداری کنید.
- از ریختن عروسک پولیشی و متکا با جنس طبیعی یا مصنوعی و پادری داخل لباسشویی خودداری نمایید.
- به محل قرارگیری لباسشویی خود توجه کنید. لباسشویی باید بر روی سطح صافی قرار گیرد.
- اگر تکانهای ماشین لباسشویی بسیار زیاد و آزاردهنده است ، هر چهار پایه آن را بررسی کنید که هر یک از آنها بر روی زمین قرار گرفته باشد.
- هیچ وسیله و یا جسم خارجی دیگری را بر روی ماشین لباسشویی قرار ندهید.
- ممکن است مشکل از بلبرینگ های سه نظام یا دیگ ماشین لباسشویی شما باشد.
- احتمال دارد تسمه ماشین لباسشویی شما پوسیده و یا کهنه شده باشد.
- ممکن است مشکل از خرابی فنرهای نگهدارنده یا کمک فنرها یا پایه های لرزش گیر باشد.
- احتمال دارد وزنه های مهار کننده خراب شده باشند.
- احتمال دارد پمپ تخلیه لباسشویی شما آسیب دیده باشد.
- ممکن است بلبرینگ های موتور ماشین خراب شده باشد.

تعمیر ماشین لباسشویی و خرابی پمپ
این عامل که در تعمیر ماشین لباسشویی باید به آن توجه شود، میتواند دلایل بسیاری داشته باشد که به بررسی برخی از رایج ترین آنها میپردازیم :
- اجسام خارجی ، پرز لباس و یا آشغال از متداول ترین دلایل مسدود شدن راه خروج آب از ماشین لباسشویی است. میتوانید پمپ را هرچند وقت یکبار تمیز کرده و از بروز این مشکل جلوگیری کنید.
- ممکن است علت عدم تخلیه آب، شیلنگ تخلیه آب باشد. این شیلنگ در پشت ماشین لباسشویی قرار میگیرد که اگر روی زمین افتاده باشد و یا بالا قرار نگرفته باشد، نمی تواند آب را تخلیه کند. این شیلنگ باید حداقل تا نصف ارتفاع ماشین لباسشویی بالا باشد.
- ممکن اس مشکل از برد فرمان ماشین لباسشویی باشد که برای تعمیر آن حتما باید با کارشناس تماس بگیرید.
- گاهی اوقات علت آن میتواند به سادگی تا خوردن شیلنگ لباسشویی باشد که به راحتی قابل حل است.
- گاهی اوقات لباس های کوچک و با حجم کم مانند جوراب و یا لباس زیر میتوانند مسیر تخلیه را مسدود کنند.
- ممکن است موتور پمپ به کلی خراب شده باشد که مشکل جدی محسوب میشود و باید تعویض شود. اینکار کاملا تخصصی بوده و باید برای رفع آن با کارشناس مربوطه تماس بگیرید.
- به طول شیلینگ تخلیه دقت کنید. طول آن نباید بیشتر از ۷ یا ۸ متر باشد.

بوی بد ناشی از داخل دیگ ماشین لباسشویی
یکی از مشکلات رایج که باعث شکایت بسیاری از افراد می شود و حتی آن ها را به فکر تعمیر ماشین لباسشویی می اندازد، بوی نامطبوعی است که بعد از استفاده مستمر از ماشین لباسشویی با گذشت زمان ایجاد می شود. از آنجا که ماشین لباسشویی به عنوان یک دستگاه شوینده به طور مداوم با آب و مواد شوینده در تماس است ، قطعا علت این بوی آزاردهنده رطوبتی است که در داخل لباسشویی باقی می ماند.
- بعد از هربار شستشو لاستیک دور درب ماشین لباسشویی را خشک کنید.
- پس از اتمام شستشو درب آن را باز کرده و لباس های خیس را از داخل آن خارج کنید. یکی از دلایل بوی نامطبوع داخل دستگاه ، ماندن لباس های خیس در داخل آن به مدت طولانی است.
- ممکن است شیء یا لباسی در قسمت فیلتر پمپ تخلیه گیر کرده باشد. هر چند مدت یکبار اقدام به تمیز کردن فیلتر پمپ تخلیه کنید.
- درب ماشین لباسشویی را تا دو ساعت پس از شستشو باز بگذارید تا رطوبت جمع شده از آن خارج شود.
- هر چند مدت یکبار جا پودری را درآورید و آن را بشویید.
- هر ۶ ماه یکبار دو لیوان سرکه سفید را داخل لباسشویی بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه درب آن را ببندید. سپس عمل شستشو را بدون لباس انجام دهید. اینکار در رفع بوی نامطبوع لباسشویی کمک بسیاری می کند.
- از مواد شوینده به اندازه لازم استفاده کنید. استفاده بیش از حد از ماده شوینده در جایگاه آن، موجب باقی ماندن آن در محفظه شده و تغییر رنگ و بوی زننده ای را به دنبال خواهد داشت.

نصب ماشین لباسشویی در کرج
گروه البرزبان به همراه تیم کاربلد خود آماده است تا با کمترین هزینه و زمان ممکن برای رفع نیاز تعمیراتی لوازم خانگی شما از جمله تعمیر، سرویس و نصب ماشین لباسشویی اقدام نماید.
خیلی از ما ممکن است بعد از خرید لباسشویی با هر برندی مانند سامسونگ، بوش یا ال جی در نصب و راه اندازی آن دچار مشکل شویم و از آنجایی که نصب هر یک از برندهای لباسشویی با دیگری متفاوت است، قطعاً سردرگم خواهیم شد. هنگام نصب لباسشویی باید به نکات و اصولی توجه کنیم که شاید برای هر کسی کار آسانی نباشد اما آگاهی از آنها ضرری ندارد. زمانی که قصد راه اندازی و نصب ماشین لباسشویی را دارید، آگاهی از پیچهای پشت دستگاه، نحوه برداشتن مهرههای حمل و نقل، محل مناسب جهت نصب، نحوه قرارگیری لباسشویی و نکات مربوط به اتصال الکتریکی حائز اهمیت است.
یک مکان مناسب برای نصب ماشین لباسشویی انتخاب کنید :
ممکن است با توجه به خانه شما، قرار دادن لباسشویی در یک مکان مناسب کار مشکلی باشد، به همین دلیل سعی کنید مکانی را در نظر بگیرید که هموار بوده و شیب کمتری داشته باشد. لباسشویی باید جایی باشد که دسترسی به آب سرد و گرم و پریز برق راحت بوده و همچنین دور از وسایل گرمایشی مثل شومینه و رادیاتور قرار بگیرد.
تراز کردن ماشین لباسشویی :
وقتی صحبت از تراز کردن میشود ذهن همگی به سمت پایههای لباسشویی میرود. در زمان نصب ماشین لباسشویی پایههای آن باید به گونهای باشد که وزن لباسشویی روی هر چهار پایه دستگاه قرار گیرد. می توانید از ابزار تراز نجاری و یا نرم افزارهای مخصوص این کار استفاده کنید. ابزار را روی دستگاه قرار داده و حباب داخل لوله را دنبال کنید. ابتدا از چپ به راست و بعد از جلو به عقب دستگاه را جهت هم سطح بودن با زمین و تراز بودن بررسی نمایید. اگر حباب در مرکز قرار ندارد باید تغییراتی در قرارگیری دستگاه جهت تراز بودن اعمال نمایید.

چند نکته ساده اما مهم هنگام نصب ماشین لباسشویی
خوب است هنگام نصب اطلاعات و نکات اساسی را رعایت کنیم چون میدانیم همه مخاطبان البرزبان حرفهای هستند.
- از مواردی که برای نصب لباسشویی میتوان در نظر گرفت، اولین گزینه جایگاه مناسب برای دستگاه میباشد. برای مثال جایی که رطوبت نداشته باشد، پریزر نزدیک دستگاه باشد و ترجیحا سیم بلند برای برق استفاده نشود، چون آمپر دستگاه فعالیت بیشتری خواهد داشت.
- گزینه دیگر تراز بودن جای دستگاه است، اما این به این معنی نیست که دستگاه صاف روی زمین قرار بگیرد، بلکه به این معنی که دستگاه لرزش نداشته باشد و پایه ها طوری قرار بگیرند که لغ نزنند و زیر دستگاه سر نباشه. بعضی اوقات پایه جای سر قرار گرفته و در اثر کوچکترین لرزش، باعث تکان شدید و غیر بالانس شدن دستگاه خواهد شد. علاوه بر آن دستگاه هنگام فعالیت لرزش خواهد داشت و باعث نارضایتی مشتری میشود.
- موضوع قابل توجه دیگر قسمت تخلیه دستگاه یعنی شیلنگ تخلیه خروجی دستگاه است که نباید بیشتر از ۲ متر باشد. بیشتر از ۸۰ سانت به صورت عمودی و ۲ متر افقی. اگر بیشتر از این مقدار شود به پمپ فشار وارد شده و به دستگاه آسیب خواهد زد.
- بعد از هر شستشو، لاستیک دور دستگاه را حتما با یک حوله کاملا خشک کنید. در غیر این صورت ممکن هست آب جمع شده سبب قارچ و باکتری شود، زیرا در محیطی که گرم و دارای رطوبت باشد امکان تجمع باکتری و قارچها وجود دارد. احتمال دارد دور لاستیک دستگاه حالت چرک مردگی یا لکه های قهوهای و مشکی مشاهده شود که همان باکتری و قارچ میباشد. اینها نکات ساده اما ضروری هستند که سرویس کار بهتر است موقع نصب ماشین لباسشویی گوشزد کرده یا مشتری در این باره مطالعه داشته باشد تا بتواند از ماشین لباسشویی به بهترین نحو مراقبت و استفاده کنند.
- میتوانید برای تمیز کردن لباسشویی از جرم گیرهای موجود در بازار استفاده کنید. اما اگر بخواهید به صورت سنتی این کار را انجام دهید میتوانید از مقداری سرکه و جوش شیرین استفاده کنید. به این ترتیب که سرکه یا جوش شیرین را در داخل دستگاه ریخته و دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید بدون لباس عملیات شستشو را انجام دهد. این کار بوی داخل دستگاه و همچنین جرمها را از بین میبرد. اما به توصیه کارشناسان بهتر است از پودرهای جرمگیر تولید شده توسط شرکتها و کارخانهها که داخل بازار هست استفاده شود چون درصد و اندازه اسید آنها تعیین شده و بوی دستگاه را هم از بین میبرد.

سرویس ماشین لباسشویی
سرویس و نگهداری ماشین لباسشویی یکی از مهمترین مواردی است که برای افزایش طول عمر این دستگاه باید انجام داد. از آنجایی که تمامی لوازم خانگی احتیاج به مراقبت و نگهداری دارند تا بیشتر و راحتتر نیازهای ما را رفع کنند، لباسشویی نیز از این امر مستثنا نیست. شاید برایتان سوال باشد که سرویس لباسشویی دقیقا شامل چه کارهایی میشود؟ سوال خوبیست، سرویس ماشین لباسشویی شامل تمیز کردن فیلتر، تمیز کردن درب و واشر درب دستگاه و رعایت نکاتی در حین شستشو است که با انجام آنها دیگر نیازی به تعمیرات زود به زود نخواهید داشت.
گاهی اوقات ممکن است از روی خستگی و یا بیتوجهی طولانی مدت، لباسشویی شما دچار مشکلات جدی گردیده که منشأ آنها مراقبت نادرست از دستگاه بوده است. در اینصورت بهتر است با یک سرویس کار و یا تعمیرکار لباسشویی تماس بگیرید تا دستگاه را سرویس کرده و نکات لازم را متذکر شود.
نکات سرویس ماشین لباسشویی
بهترین کار این است که برای سرویس لباسشویی و تمیز کردن آن از یک برنامه ماهانه یا هفتگی استفاده کنید. برای مثال میتوانید یک روز در ماه را انتخاب کنید و دودکش خروجی خشک کن و شیلنگ های لباسشویی را از نظر آسیب دیدگی بررسی کنید. درام و واشر درب را با استفاده از آب و سرکه تمیز کنید و فیلتر پمپ تخلیه را که در جلوی دستگاه میباشد را تمیز کنید.
بهتر است که فتیله فیلتر خشک کن را حداقل یک بار در سال تمیز کنید تا از رسوب مواد شیمیایی که مانع جریان هوا میشود، جلوگیری کرده باشید.
در نگهداری از ماشین لباسشویی بهتر است به برخی نکات مراقبتی توجه کنید برای مثال:
- از شستن لباسهای کوچک مثل لباس زیر و یا جوراب در لباسشویی خودداری کنید.
- لباسهای جیبدار را حتما قبل از انداختن در لباسشویی، جیبهای آنها را بررسی کنید تا از نبودن سکه، کلید و اشیاء این چنینی مطمئن شوید.
- از شستن کتانیهای خود در لباسشویی خودداری کنید.
- از انداختن لباسهای ضدآب در لباسشویی خودداری کنید. زیرا این لباسها به دلیل نوع پوششی که دارند، ممکن است با حجم زیادی از آب پر شوند و با یک چرخش ناگهانی تمام این آب به قسمتی از ماشین پرتاپ شود و باعث شکسته شدن قسمتی از دستگاه شود.
علت خشک نشدن لباسها در ماشین لباسشویی
گاهی اوقات ممکن است لباسها بعد از مراحل خشک کردن لباسشویی، باز هم خیس و یا نیمه خیس باقی بمانند، این یکی از مشکلات رایج است که حتما تجربهاش کرده باشید.
اما چطور حلش کنیم؟؟
قدم اول : لباسشویی را ریست کنید.
گاهی اوقات با ریست کردن، مشکل خشک کن لباسشویی حل میشود. از دفترچه راهنمای دستگاه خودتان نحوه ریست کردن را پیدا کنید چون برای هر برند متفاوت خواهد بود.
قدم دوم : حجم لباسها را کنترل کنید.
لباسشویی را بیشتر از سه چهارم مخزن پر نکنید. بارگیری بیش از حد لباسشویی، از خوب خشک شدن لباس ها جلوگیری میکند.
قدم سوم : برنامه شستشوی لباسشویی را کنترل کنید.
با توجه به جنس پارچه، دور چرخش و دمای آب مناسب برنامه شستشو رو تنظیم کنید تا چرخه خشککن رو ی لباسها عمل کند.
قدم چهارم : شیلنگ تخلیه آب لباسشویی را بررسی کنید.
دستگاه را به جلو بکشید و شیلنگ تخلیه که در پشت آن قرار دارد را بررسی کنید تا هیچ انسدادی نداشته باشد. خم شدن یا مسدود شدن شیلنگ تخلیه میتواند روند خشک کردن رو با مشکل مواجه کند.
قدم پنجم : درخواست کارشناس
اگر با هیچکدام از این مشکل ها حل نشد یعنی باید از کارشناسان برای تعمیر و سرویس ماشین لباسشویی در این زمینه کمک بگیرید چون مشکل دستگاه میتواند یکی از موارد زیر باشد و به تعمیر ماشین لباسشویی نیاز باشد:
- خرابی المنت هیتر
- خرابی ترموستات
- خرابی فیور حرارتی
- گرفتگی فیلترها
- اشکال در پمپ تخلیه
- اشکال در موتور
- خرابی برد دستگاه
- از کارافتادن کلید فعال کننده خشککن