10 مورد از بایدها و نبایدهای شستن لباس در لباسشویی

۱۰ مورد از بایدها و نبایدهای شستن لباس در لباسشویی

یکی از مهم ترین وسایل منزل، ماشین لباسشویی است. مراقبت و حفظ عملکرد درست این وسیله عمر آن را افزایش می دهد. اگر دستگاه به درستی نگهداری شود، کیفیت شستشو افزایش پیدا می کند که این امر در کنترل هزینه های جانبی به خوبی عمل خواهد کرد. استفاده نادرست و قرار دادن بعضی از وسایل آسیب هایی را به دستگاه وارد می کند. با رعایت  نکات شستشوی لباس با لباسشویی، شستن لباس در لباسشویی را به راحتی و بدون بروز مشکل و آسیبی انجام می دهید. در این مقاله به ۱۰ مورد از مواردی که نباید در داخل دستگاه قرار دهید، اشاره می کنیم تا ماشین لباسشویی شما بهترین عملکرد را داشته باشد.

نکات شستشوی لباس در لباسشویی

۱) سکه ها و شستن لباس در لباسشویی

 

پول نقد و سکه های ته جیب که فراموش شده اند، همیشه دردسر ساز می شوند. شاید از نظر شما سکه های کوچک بی ضرر باشند اما باید توجه کنید که امکان ایجاد مشکلات بزرگ را به همراه دارد. بهتر است قبل از اینکه لباس خود را در داخل ماشین قرار دهید، بدرستی جیب های آن را از وسایل اضافی خالی کنید. آسیب هایی که از اشیا فلزی حتی بسیار کوچک به دستگاه شما وارد می گردد؛ گاهی خرید یک لباسشویی جدید را برای شما به همراه دارد.

۲) لکه هایی که قابلیت اشتعال دارند.

 

شستن لباس در لباسشویی

گاها با عجله به جایگاه سوخت رفته اید و به لباس شما مقداری بنزین پاشیده شده است. توجه کنید این لباس را در ماشین لباسشویی نشویید زیرا احتمال آتش سوزی و انفجار وجود دارد. برای شستن این لباس باید لکه بنزین را پاک کرده و بعد در داخل ماشین لباسشویی بیندازید.

نکته مهم: لکه بنزین را با محلول آب و نوشابه گازدار بشویید.

مطلب مرتبط: دلایل مهم روشن نشدن ماشین لباسشویی

۳) پارچه هایی که از مو و کرک حیوانات تشکیل می شود.

 

کسانی که در خانه خود حیوانات خانگی نگهداری می کنند، باید توجه داشته باشند که موی سگ و گربه های شما بر روی لباس های شما ممکن است دردسرساز شوند. موهایی که همراه لباس های شما وارد دستگاه می شوند به مرور پمپ تخلیه شما را دچار مشکل خواهند کرد.

۴) پارچه های حساسدر شستن لباس در لباسشویی

 

شستن لباس در لباسشویی

اگر لباسی با پارچه های حساس دارید، بهتر است آن را با ماشین لباسشویی نشویید. الیاف پشمی، کشمیری و لباس های توری و تزئینی دارای بافت حساس هستند را بهتر است با دست بشویید. کت و شلوار نیز نباید در داخل ماشین انداخته شوند زیرا شکل و شمایل اولیه خود را به مرور از دست می دهند.

۵) کلید ها

 

کلید ها نیز مانند سکه برای دستگاه شما بسیار خطرناک هستند. بررسی کنید که قبل از شستشو جیب لباس شما از سکه و کلید یا هر وسیله دیگری عاری باشد. کلید باعث خراش انداختن و خراب شدن درام ماشین لباسشویی می گردد.

۶) لباس های زیر یا بسیار کوچک در شستن لباس در لباسشویی

 

لباس های زیری که فندک و یا سگک دار هستند با گیر کردن به حفره ها، روند شستشو را مختل خواهند کرد. البته حالت لباس نیز در شستشو تغییر می کند که بهتر است برای عملکرد مناسب دستگاه و دوری از هر گونه آسیب از کیسه های مخصوص ماشین کمک بگیرید. لباس هایی مانند جوراب کودکان سایز کوچکی دارند که در زمان شستشو امکان دارد در قسمت های غیرقابل دسترس گیر کنند، بهتر است که این موارد را نیز در داخل کیسه قرار دهید.

۷) کفش های ورزشی و کتانی

 

تمام کفش های ورزشی این قابلیت را ندارند که در ماشین لباسشویی شسته شوند. قبل از اینکه کفش خود را داخل دستگاه بشویید؛ لازم است که برچسب آن را مطالعه کنید. کفش را تمیز و داخل کیسه مخصوص بیندازید و در داخل لباس ضخیم گذاشته، داخل ماشین قرار دهید.

۸) لباس هایی که ضد آب هستند.

 

لباس هایی که خاصیت ضدآبی دارند؛ ساختار خاصی دارند که نمی توانند آب را جذب کند. این لباس ها اگر با ماشین لباسشویی شسته شوند، با حجم زیادی از آب پر می شوند که با چرخش ناگهانی دستگاه دچار مشکل می گردد.

۹) مصرف بیش از حد شوینده در شستن لباس در لباسشویی

 

شستن لباس در لباسشویی

تصور اینکه ماده شوینده بیشتر تمیزی بیشتر را به همراه دارد، بسیار غلط است. استفاده بیش از حد معین از مواد شوینده منجر به آسیب به واشر لباسشویی می گردد. مواد اضافی معمولا در اطراف واشر لباسشویی قرار می گیرند؛ که این امر بوی ناخوشایند و پوسیدن لاستیک و درب ماشین لباسشویی را به همراه دارد.

۱۰) ریختن لباس زیاد

 

ریختن حجم زیادی لباس یکی از مشکلات بسیار رایج است که باعث خراب شدن دستگاه شما می گردد. توجه کنید طبق ظرفیت ماشین لباسشویی خود لباس بریزید. لباس اضافی، شوینده بیشتر و آب اضافی را به همراه دارد که تمام این موارد با هم باعث نتیجه و عملکرد کمتر و خرابی دستگاه می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.